Nálunk alap a hozzáadott érték

Egy vállalkozónak megbízhatónak, ár-érték arányban megfelelőnek lenni ma már alap! Így gondoljuk ezt mi is, ezért számos, a szállításon túlmutató, de ahhoz szervesen kapcsolható kiegészítő szolgáltatással állunk megrendelőink rendelkezésére.

Munkánk nemcsak abból áll, hogy a rakományt A-ból B-be szállítjuk. Szolgáltatási palettánkkal megoldást kínálunk mindazon vállalatoknak, amelyek a logisztikai területen szakember hiánnyal küzdenek, vagy amelyeknek jobban megéri a szállítmányozást egy külső cégnek kiszervezni. Az angolul outsourcing-nek nevezett tevékenységünkkel tehermentesítjük vállalkozását. Bízza ránk a szállítás minden feladatát!

AJÁNLATKÉRÉS

Raktár Budapesten

Mindig biztosítva

A szállítási alapár tartalmazza a CMR fuvarozási felelősségbiztosítást.

A szállítmányok szervezésénél maximális gondossággal járunk el: mindig vizsgáljuk az áru érték/súly arányát. Ennek függvényében teszünk javaslatot külön szállítmány biztosítás megkötésére, mely a fuvarozás teljes idejére nyújt fedezetet, az áru értékéig.

Proaktív szervezés

Arra is felhívjuk ügyfeleink figyelmét, amire esetleg nem is gondolnak.

  • Mikor vannak az adott országban ünnepnapok?
  • Meddig tart a mediterrán vidékeken a szieszta?
  • Milyen helyi szokások, speciális nyitva tartás növeli a várakozási időt?
  • Van valami különbség a proforma és a számla között?
Erre mi mind tudjuk a választ és ügyfeleink érdekeit védve a lényeges információkról tájékoztatjuk Önt.

Gazdaságos logisztika

Állandó mozgásban vagyunk. Ez azt jelenti, hogy ha velünk szállíttat, nincs állásdíj, átrakodás!

Megsérült az áru csomagolása? Nem probléma, bármilyen csomagolóanyagra is van igény, mi beszerezzük és az árut újracsomagoljuk.

Vámügyintézés

Vámügyintézést is végzünk. Ön kiválaszthatja a helyszínt, de ha úgy kényelmesebb, a vámügyintézés tejes procedúráját is ránk bízhatja.

Külkereskedelmi közvetítés

Az árutovábbításon és a logisztikai feladatokon túlmutatóan külkereskedelmi közvetítő tevékenységet végzünk. Megbízónk érdekét képviselve segítjük az eladó és vevő közötti kommunikációt, gördülékenyebbé tesszük az áru átvételét. (pl. szállítás előtt meggyőződünk, hogy az áru átvehető-e, az áru árának átutalása megtörtént-e.)

Időkapus szállítást is vállalunk

A megbízó által megjelölt időintervallumban vállaljuk a helyszínen az áru ki- és berakodását.

ADR (veszélyes) áruk szállítása

A veszélyes áru fogalma: veszélyes áru minden olyan anyag, tárgy, termék vagy hulladék, amelynek szállítása során veszélyhelyzet léphet fel, ezért azt tiltják vagy feltételekhez kötik. A veszélyes áruk szállítását nemzetközi egyezmények szabályozzák, amelyeket az ENSZ, illetve szervei adtak ki.

ADR: az Accord européen relatif au transport international des marchandies Dangereuses par Route rövidítéséből

Beszélünk a nyelvén

Mi elsősorban írásban kommunikálunk. Így az ügyfeleinkkel történő levelezésben foglaltak, az elvárások, a vállalt kötelezettségeink illetve az adott út körülményeivel kapcsolatos információk visszakereshetők.

Egy nyelvet beszélünk. Mindegy, hogy Ön angolul, magyarul, spanyolul vagy szerbül szól hozzánk, mi érteni fogjuk.

AJÁNLATKÉRÉS

Magyar